Strona główna » Opinie o sklepie

Koszyk

Twój koszyk jest pusty ...

Kategorie

Kontakt

Polecamy

Łącznik krzywkowy 0-1 3-biegunowy 100A do wbudowania P3-100/EA/SVB 074320 EATON

Łącznik krzywkowy 0-1 3-biegunowy 100A do wbudowania P3-100/EA/SVB 074320 EATON

636,79 zł brutto517,71 zł netto
Łącznik krzywkowy 0-1 3-biegunowy 100A do wbudowania P3-100/EA/SVB 074320 EATON. Instrukcja obsługi dostarczana jest razem z produktem.

Bezpieczne zakupy

  • Home SSL

Hity sklepowe

HUB RS-485 / RS-422 ADA-4044H wersja -1-23-3 CEL-MAR

HUB RS-485 / RS-422 ADA-4044H wersja -1-23-3 CEL-MAR

660,00 zł brutto536,59 zł netto
HUB RS-485 / RS-422 ADA-4044H wersja -1-23-3 CEL-MAR. Instrukcja obsługi dostarczana jest razem z produktem.

P R O m O C j E

  • hELUKABEL cLEAN cABLE

Opinie o sklepie

99% Klientów poleca nasz sklep
4,9 Średnia ocena, Ilość opinii 148
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów

Dodaj nową opinię o sklepie

Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Andrzej
  • Data napisania recenzji: 03-11-2022
Szybko i konkretnie.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Andrzej
  • Data napisania recenzji: 18-10-2022
Szybko, dobrze. konkretnie.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Marcin
  • Data napisania recenzji: 28-09-2022
szybka dostawa towar zgodny z opisem
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,3
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Tadeusz
  • Data napisania recenzji: 03-05-2022
brak komentarza
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Marian
  • Data napisania recenzji: 24-04-2022
WSZYSTKO OK. POLECAM!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Stanisław
  • Data napisania recenzji: 09-03-2022
Pełna informacja techniczna, szybkie załatwienie sprawy
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Andrzej
  • Data napisania recenzji: 31-01-2022
Bardzo polecam.
Odpowiedź sklepu:
Bardzo dziękujemy za opinię i zapraszamy na kolejne zakupy :)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Marcin
  • Data napisania recenzji: 20-01-2022
Z czystym sumieniem mogę polecić wszystkim zakupy w tym sklepie internetowym- bogata i szeroka oferta asortymentowa, profesjonalne doradztwo produktowe, tania i szybka wysyłka, dobry kontakt e-mailowy i telefoniczny -to tylko nieliczne zalety kupowania u Państwa !!!
Odpowiedź sklepu:
Bardzo dziękujemy za opinię i zapraszamy na kolejne zakupy :)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Łukasz
  • Data napisania recenzji: 25-10-2021
Super sprzedawca !!!!!!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Cezary
  • Data napisania recenzji: 20-10-2021
Wszystko bardzo szybko i sprawnie. Znakomity kontakt.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Michał
  • Data napisania recenzji: 27-09-2021
Polecam. Profesjonalna obsługa, szybkie terminy realizacji.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Aleksandra
  • Data napisania recenzji: 19-05-2021
Jestem bardzo zadowolona z obsługi, szybka odpowiedź na zapytanie. Dodatkowo ekspresowa wysyłka. Polecam! ;)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Zbigniew
  • Data napisania recenzji: 07-12-2020
Bardzo szybka realizacja zamowienia
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Jarosław
  • Data napisania recenzji: 15-11-2020
Wszystko ok.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Michał
  • Data napisania recenzji: 10-11-2020
Polecam zdecydowanie , szybka dostawa zamówienia.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Stanisław
  • Data napisania recenzji: 09-11-2020
Chętnie korzystam z tego sklepu i polecam dla innych
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Ryszard
  • Data napisania recenzji: 08-11-2020
Wszystko OK
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Aleksandra
  • Data napisania recenzji: 20-10-2020
Bardzo dobry kontakt, miła i pomocna obsługa, polecam!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Marek
  • Data napisania recenzji: 26-09-2020
Polecam, szybka dostawa zamówionego towaru.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Krzysztof
  • Data napisania recenzji: 11-09-2020
ok, polecam,
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Zbigniew
  • Data napisania recenzji: 19-08-2020
Usługa zgodna z opisem, zrealizowana w bardzo krótkim czasie..Polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Adam
  • Data napisania recenzji: 04-08-2020
polecam!!!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Krzysztof
  • Data napisania recenzji: 08-06-2020
Szeroka gama produktów,szybka dostawa.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Michalina
  • Data napisania recenzji: 01-06-2020
transakcja odbyła się bezproblemowo, Firma godna polecenia
Klient poleca zakupy w naszym sklepie

Polecamy produkty

Producenci

3F FILIPPIABBAPATORATM LIGHTINGBEMKOBREVEBRILUMCARLO GAVAZZICEL-MARDANFOSSDEHNEATONELEKTRO-PLAST NASIELSKELEKTRO-PLAST OPATÓWEKENSTOETI-POLAMF&FFINDERGEWISSGLOBUS LIGHTINGGS SoftwareGTVHAGER POLOHELUKABELHIRSCHMANNHITACHIIDEAL LUXKANLUXLAPP KABELLEDITLedvanceLEGRANDLSiSLUMELMEGGERNOVATEK-ELECTROORNO POLSKAPALAZZOLIPHILIPS FARELPXF LIGHTINGRELPOLSCHNEIDER ELECTRICSICKSIEMENSSPAMELSYLVANIATEC-MARTHORN LIGHTINGWERMA
Newsletter

Od ponad 20 lat zaopatrujemy zakłady przemysłowe, firmy produkcyjne, producentów maszyn i urządzeń, warsztaty naprawcze w aparaturę elektrotechniczną, komponenty i elementy automatyki oraz narzędzia renomowanych firm.
Oferujemy:
• dostęp do szerokiej gamy produktów
• wysoki poziom wiedzy technicznej na temat produktów
• bezpłatne wsparcie techniczne
• szybkość i terminowość dostaw
Prześlij nam swój adres e-mail, a my powiadomimy Cię o nowych produktach, najlepszych cenach, promocjach i wyprzedażach.
 

Przelewy.pl
Oprogramowanie sklepu shopGold.pl
noqudrmfhs
USTAWIENIA PLIKÓW COOKIES
Są zawsze włączone, ponieważ umożliwiają podstawowe działanie strony. Są to między innymi pliki cookie pozwalające pamiętać użytkownika w ciągu jednej sesji lub, zależnie od wybranych opcji, z sesji na sesję. Ich zadaniem jest umożliwienie działania koszyka i procesu realizacji zamówienia, a także pomoc w rozwiązywaniu problemów z zabezpieczeniami i w przestrzeganiu przepisów.
Pliki cookie funkcjonalne pomagają nam poprawiać efektywność prowadzonych działań marketingowych oraz dostosowywać je do Twoich potrzeb i preferencji np. poprzez zapamiętanie wszelkich wyborów dokonywanych na stronach.
Pliki analityczne cookie pomagają właścicielowi sklepu zrozumieć, w jaki sposób odwiedzający wchodzi w interakcję ze sklepem, poprzez anonimowe zbieranie i raportowanie informacji. Ten rodzaj cookies pozwala nam mierzyć ilość wizyt i zbierać informacje o źródłach ruchu, dzięki czemu możemy poprawić działanie naszej strony.
Pliki cookie reklamowe służą do promowania niektórych usług, artykułów lub wydarzeń. W tym celu możemy wykorzystywać reklamy, które wyświetlają się w innych serwisach internetowych. Celem jest aby wiadomości reklamowe były bardziej trafne oraz dostosowane do Twoich preferencji. Cookies zapobiegają też ponownemu pojawianiu się tych samych reklam. Reklamy te służą wyłącznie do informowania o prowadzonych działaniach naszego sklepu internetowego.
ZATWIERDZAM
Korzystanie z tej witryny oznacza wyrażenie zgody na wykorzystanie plików cookies. Więcej informacji możesz znaleźć w naszej Polityce Cookies.
USTAWIENIA
ZGADZAM SIĘ